Eksperience

Instantagency.al është kompani me një eksperiencë më shumë se 5 vite në tregun shqiptar.

Inovacion

Ne ofrojmë zgjidhje mjaft të shpejta dhe inovative me kosto të ulta për klientet tane.

Siguri

Ne kemi një staf profesional dhe të sigurtë që i trajton projektet tuaja me një seriozitet të lartë.

Besim

Marrëdhenia jonë me klientet është e lidhur ngushtë me besimin që ata kanë ndaj stafit tonë.

INSTANT

Rreth Kompanisë

Instant.al është një kompani që fokusohet në cilësinë, inovacion dhe shpejtësi.Instant është një kompani e çertifikuar e specializuar në shërbimet në fushën e IT-së si zhvillim dhe hostim i website-eve interneti, aplikacioneve për celularë dhe zgjidhje programesh softuare në fushën e turizmit, kujdesit shëndetësor, medias dhe argëtimit, arsimit, prodhimit, shitjes online, telekomit, industrisë së stilit të jetës dhe ndërmarrjeve të tjera të shërbimit…

Lexo me shumë…

WEBDESIGN

Kompania jonë ofron interaktivitet në faqet web duke krijuar design sipas kërkesave që klientët përcaktojnë.

MOBILEAPP

MobileApp e bën më të thjeshtë idenë e biznesit tuaj te konsumatorët!

ECOMMERCE // ERP&CRM

Ju ofrojme bizneseve E-commerce Solutions për të patur dyqanin e tyre online .Ne ju ofrojmë gjithashtu sisteme ERP&CRM që ndihmojnë rrjedhën e funksioneve të biznesit tuaj dhe rrisin ndjeshëm performancën.

ONLINE MARKETING

Kompania jonë është e fokusuar në marketingun online që ndihmon bizneset e vegjël dhe ata të mesëm të rrisin aktivitetin e tyre në treg.
null

20% Ulje Për Çdo Shërbim Web Design

Klikoni për të parë detajet >

null

40% Ulje për Klientët Online Marketing

Klikoni për të parë detajet >

null

50% Zbritje IT Solutins & Hosting

Klikoni për të parë detajet >

null

Projektet tona

Klikoni për të parë projektet tona >

REZERVO TAKIM!

SHËRBIMET

OFROJMË ZGJIDHJE!

PROCESI YNË

First contact

Kontakti i parë me stafin.

Discussion & Planning

Diskutim rreth projektit dhe planifikimi

Final Strategy

Strategjia që do të ndjekim e vendosur pas planifikimit

Implementation

Implementimi i projektit

Control

Kontrolli dhe mirëmbajtje e projektit në cdo detaj të mirëpërcaktuar

Kontakti i parë

Diskutim & Planifikim

Strategjia finale

Zbatim

Kontroll

PROJEKTE