Login (+355) 67-6438-399 Webmail LiveChat
Follow us
Newsletter

Add to Slack
Image Alt

Blog

New theme from Mikado

Pyetje me vend! Pse duhet partur një website? Nëse akoma po pyet pse duhet patur një website, atëhere do të thotë se nuk i dini avantazhet që mund të ketë nje biznes duke qënë prezent në web.Për shembull, në Shqipëri më shumë se 70% e popullsisë përdorin internetin dhe ky numër është në rritje të vazhdueshme. Por ata që nuk e përdorin internetin ose nuk e marrin në konsideratë këtë treg mund t’ia bëjne vetes këtë pyetje. Përgjigjet mund të

Më lejoni të filloj duke vënë në dukje diçka që tashmë dihet botërisht: çdo biznes ka nevojë për një faqe interneti. Jo për një faqe interneti dosido; kompania juaj ka nevojë për një faqe interneti profesionale. Ndërsa kjo mund të duket si diçka normale dhe e zakonshme për kohën në të cilën jetojmë, shumë pronarë firmash të vogla dhe të mesme janë ende në mëdyshje.