Softuere

Ne mund të ndërtojmë çdo lloj aplikacioni softuere nga fillimi ose me CMS.


Hostim

Ne ofrojmë plane të ndryshme hostimi në përputhje me buxhetin dhe nevojat tuaja.


Zgjidhje për IT

Ekipi ynë ka një eksperiencë të gjërë ne fushën e suportit edhe konsulencës së IT dhe është i gatshëm t'ju vijë në ndihmë.


Pse hostimi i faqeve Wordpress me ne eshte me i mire se kudo tjeter?

Azhurnime automatike

Ne azhurnojmë thelbin dhe shtojcat e WordPress për të mbajtur të mbrojtur faqen tuaj.

Izolimi i llogarive

Uebfaqja juaj do të jetë e sigurt edhe nëse ka llogari të cenueshme.

Softuere të optimizuar

Të gjithë softueret tona jane te optimizuar për shpejtësi.

Backup-e ditore

Ne mbajmë deri në 30 kopje rezervë në muaj të faqes tuaj WordPress.

Adresa emaili pa limit

Krijoni sa më shumë adresa emaili dhe dërgoni me email sa të keni nevojë!

Integrim i CloudFlare

Përmbajtje cache dhe filtër trafiku të dëmshëm para se të godasë uebfaqen tënde.

Mbrojtje ne nivel serveri

Nëse shfaqet një dobësi e madhe ne sistem, ne zhvillojmë dhe zbatojmë rregullime në nivelin e serverit.

Suport 24×7/365

Ju mund të kontaktoni ekipin tonë në çdo kohë, ditë ose natë.

30 Ditë garancia e kthimit të parave

Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur, thjesht anulojeni brenda 30 ditëve.

Më shumë se 100 uebfaqe te hostuara.

vendos faqen tende online tani

Projekte

50

Klientë

40

Domaine

100

Shërbimet kryesore

Plane të ndryshme hostimi sipas nevojave tuaja.

Të gjitha planet tona të hostimit janë përshtatur me kujdes. Në krye të veçorive standarde si emrat e domeneve falas, mbështetja teknike 24/7, koha e përdorimit 99.9%, etj., Ne shtojmë zgjidhjet tona të bëra me porosi për ta bërë faqen tuaj të internetit më të shpejtë, më të sigurt dhe të suportuar më mirë se kudo tjetër.

Uebfaqe të ndryshme profesionale për korporatat e vogla, të mesme dhe të mëdha.

Ne jemi me të vërtetë me përvojë në ndërtimin e llojeve të ndryshme të faqeve të internetit të tilla si: portale të personalizuara, faqe interneti të korporatave për çdo lloj kompanie. Ne mund ta ndërtojmë atë duke përdorur CMS ose Custom, bazuar në nevojat tuaja dhe preferencat tuaja.

Aplikacionet ueb janë një nga pikat tona më të forta.

Ne jemi plotësisht të përqendruar në aplikacionet softuerike. Ne jemi vërtet me përvojë në ndërtimin e aplikacioneve të personalizuara të uebit dhe programeve të dedikuar të çdo lloji duke marrë parasysh praktikat më të mira dhe sigurinë.

Blini domenin tuaj të preferuar tani me çmimin më të ulët të mundshëm.

Ne jemi një regjistrues i akredituar i domain-eve. Përveç çmimeve të shkëlqyera dhe një angazhimi për shërbimin ndaj klientit të klasit botëror, ne ofrojmë hostim, postën elektronike, ndërtimin e faqes në internet, emrat e domain-ve premium dhe të skaduar dhe certifikatat SSL.

Zgjidhje të E-commerce për biznesin tuaj në internet.

Ne ndërtojmë faqe të shkëlqyera E-Commerce bazuar në platformat më të mira për E-Commerce në ditët e sotme. Ne mund të integrojmë çdo lloj mënyre pagese, kështu që ju të mund të shisni kudo, në çdo kohë.

Klientët tanë