Hyr (+355) 67-6438-399 Webmail Bisedo Live
Na ndiqni
Buletin Informativ

Add to Slack

Rreth Nesh

Rreth
Instant

Instant është një kompani lider në Shqipëri me përvojë shumë vjeçare në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe
Zhvillimit të Softuerëve.

f
a

Rreth Nesh

Ndertim faqe interneti dhe faqe biznesi. Kur CMS-të ose E-commerce nuk janë më zgjidhja ideale për klientët tanë, ne ju ofrojme mundësinë e zhvillimit të një faqeje të personalizuar. Ne kemi përvojë të gjerë në zhvillimin e faqeve dhe aplikacioneve të të gjitha llojeve, në varësi të shkallës së vështirësisë dhe buxhetit. Instant.al Software House ka përvojën e duhur në ndërtimin e faqeve të internetit dhe aplikacioneve mobile. Ne krijojmë faqe interneti për klientët tanë. Ndertim faqe interneti shpejt dhe lehtë. Ne kemi një eksperiencë mbi 8 vjecare në ndërtimin e website dhe për të gjithë klientet krijojmë faqe interneti të shumëllojshme si psh faqe biznesi, aplikacione, etj. Ne realizojmë dhe mirëmbajmë faqe interneti, e cila është shumë e rendësishme për faqet dinamike të internetit. Ne kemi zgjidhjen për mirëmbajtjen e faqes tuaj. Na kontaktoni që t’iu përgjigjemi kërkesave tuaja për ndërtimin e faqeve të internetit, dizajn grafik të faqeve të internetit dhe mirembajtjen e faqeve të internetit. Eksperienca jonë në ndërtimin e faqeve të internetit dhe në mirëmbajtjen e faqeve të internetit, na bën ne një partner të rëndësishëm. Ndërtoni faqe biznesi tani me Instant.al Software House.

a

Filozofia Jone

Filozofia jonë është e thjeshtë: një klient i kënaqur është gjë e mirë; një klient besnik s’ka të paguar. Ne ofrojmë shërbimet tona dhe bashkëpunojmë ngushtë me klientët tanë, duke u siguruar që çdo projekt të dorëzohet në kohë, me cilësinë më të mirë dhe duke ushqyer një frymë të hapur komunikimi me ta. Ju kërkoni, ne ju përgjigjemi. Klientët tanë mbeten gjithmonë të kënaqur nga ndërtimi i faqeve profesionale që ne realizojmë për ta. Ne krijojmë faqe interneti sipas kërkesës së tyre. Dizajn grafik i një faqeje interneti për një biznes është i një rëndësie të vecantë. Ne krijojmë faqe interneti profesionale sipas kërkesave dhe nevojave të klientit. Tek shërbimet tona përfshihen faqet e internetit dhe aplikacionet. Ne krijojmë faqe interneti profesionale dhe jemi prej 8 vitesh ekspertë në krijimin e faqeve të internetit dinamike dhe moderne . Me skuadrën tonë eksperte në krijimin e faqeve të internetit dhe me konsulencën tonë në mirëmbajtjen e faqeve të internetit, ju ofrojmë një shërbim të shpejtë dhe të sigurtë. Instant.al Software House, agjenci dixhitale me përvojë të gjerë, ofrojmë ndërtimin e faqeve profesionale dhe mirëmbajtjen e tyre. Ndertim faqe interneti profesionale, mirëmbajtje faqe interneti dhe dizajn grafik me çmime konkuruese. Tek Instant.al Software House, agjenci dixhitale e specializuar në ndërtimin e faqeve të internetit, do gjeni ndërtim faqe interneti profesionale, mirembajtje faqe interneti, faqe interneti biznesi përshtatur per cdo lloj biznesi

a

Shërbimi ynë

Instant.al Software House agjenci dixhitale me përvojë të gjatë në tregun shqiptar, ofron ndërtim faqe interneti profesionale për të gjitha bizneset, të vogla, të mesme dhe të mëdha. Ndërtimi i faqeve, dizenjimi i faqeve të internetit dhe mirembajtja e faqeve të internetit janë gama e gjerë e shërbimeve që ne ofrojmë. Ne krijojmë faqe interneti shpejt, në mënyrë cilësore dhe i përshtatemi çdo lloj kërkese të klientëve tanë. Ne krijojmë faqe interneti profesionale për çdo kërkesë tuajën. Ndertim faqe interneti profesionale, mirëmbajtje faqe interneti dhe dizajn grafik. Dizajni i faqes suaj është një lloj kartëvizite për biznesin tuaj. Përshtypja e parë ka shumë rëndësi. Në internet shumë klientë kërkojnë për biznesin tuaj. Shumë i rëndësishëm është krijimi i një website profesional. Ne sigurohemi që faqja juaj e internetit të përdoret lehtësisht. Në epokën dixhitale që ne jetojmë, kemi kaluar në krijimin e faqeve dinamike dhe kjo do të thotë dhe një mirëmbajtje e faqes së internetit tuaj. Ne ndertojme faqe interneti profesionale, me një dizajn unik dhe mirembajtje të vazhdueshme. Faqet e internetit që ndërtojmë u përgjigjen çdo kërkese. Ndërtoni faqen tuaj web tani dhe jepini një shtysë biznesit tuaj. Tani është koha e duhur për të patur një faqe interneti profesionale. Ndertim faqe interneti me cilësinë më të lartë. Një faqe interneti profesionale është kartëvizita e parë për çdo biznes. Klientët gjithmonë kerkojnë faqen tuaj në internet. Ne krijojmë faqe interneti për të përmbushur të gjitha kërkesat e cdo klienti që na kontakton. Një faqe interneti profesionale do të thotë mundësi më të shumë për biznesin tuaj. Pse duhet mirëmbajtur një faqe interneti? Cdo faqe produktive, në mënyrë që të funksionojë gjithmonë shpejt dhe t’i përshtatet kërkesave dhe risive tekonologjike, ka nevojë për mirëmbajtje dhe me Instant.al Software House, agjenci dixhitale në Tiranë, kjo është mëse e mundur. Me mirembajtje të faqes së internetit nënkuptohet proçesi i nevojshëm për të pasur gjithmonë një faqe dinamike, të mbrojtur dhe të suksesshme. Ne mund të realizojme mirëmbajtjen e faqes tuaj të internetit. Instant.al Software House nderton faqe biznesi, aplikacione, fushata marketingu, etj.

Përse të na zgjidhni?

Faqet e internetit qe ne ndërtojmë janë të gjitha të optimizuara. Metoda tepër funksionale dhe efiçente. Përqëndrim të lartë tek kërkesat e biznesit dhe ROI (kthim mbi investimin). Nuk bëjmë kompromise rreth cilësisë së faqes së internetit. I përgjigjemi me përpikmëri kërkesave të klientit. Zgjidhjet e duhura për biznesin tuaj. Kemi një ekip të shkëlqyer programuesish. Programuesit tanë janë me eksperiencë dhe të çertifikuar. Ne ndërtojmë faqe interneti që përshtaten me çdo lloj ekrani. Eksperiencë në menaxhimin e projekteve.

ÇFARË OFROJMË

  • AKTIVIZIMI I WEB APP
  • PORTALE TË PERSONALIZUARA
  • ZHVILLIME WEBI PËR KOMUNITETE
  • ZGJIDHJE PËR E-COMMERCE
  • ZGJIDHJE PËR INTERNET DHE INTRANET
  • APLIKACIONE SPECIFIKE SIPAS KËRKESËS SË KLIENTIT
  • WEBSITE PËR KORPORATA
  • APLIKACIONE PËR BIZNESE
  • INTEGRIMI I MËNYRAVE TË PAGESAVE

PROCESI YNE

1
2
3
4
1
2
3
4

PLANIFIKIMI

Projektimi i asaj çfarë ju kërkoni nga faqja juaj dhe si e arrijmë atë

ZHVILLIMI

Për klientët të cilët kanë kërkesa të thjeshta, ne i ndërtojmë atyre një CMS

RISHIKIMI & TESTIMI

Sapo webi të jetë gati, duhet të kontrollohet dhe të testohet për të siguruar që çdo gjë është në rregull

NXJERRJA ONLINE

Pasi testimi dhe rishikimi të ketë mbaruar, faqja del online