Web Development

Ndërtimi i web aplikacioneve janë pikat tona të forta. Shërbim profesional dhe i shpejt.

Hosting

Ne ofrojmë paketa Hostimi të cilësisë së lartë me cmime konkuruese në treg.

Dizajn Grafik

Për ne paraqitja grafike është shumë e rëndesishme, Kujdesemi për të në cdo detaj.

Social Media Marketing

Krijojmë me profesionalizëm fushata online të cilat i japin zhvillim biznesit tuaj

Mobile Aplication

Aplikacionet mobile janë një tjeter pikë e fortë tek ne. Krijojmë aplikacione të të gjitha llojeve.

Video & Photography

Falë profesionistëve tanë dhe mjeteve qe ne disponojmë ne krijojme një imazh të pa harueshëm

MIRËMBAJTJE

C’fare ofrojmë

Ne besojmë se mirëmbajtja dhe suporti profesional është mënyra e duhur për të siguruar azhurnime dhe optimizime të shumta të aplikacioneve softuerike. Ai nuk përfshin vetëm njësi dhe module specifike, por siguron që e gjithë infrastruktura e IT-së të jetë me kosto efektive dhe të funksionojë mirë.

 

SUPORT PËR SOFTUERE

Ekipi ynë do t’ju ndihmojë të zgjidhni problemet në aplikacionet softuerike, pavarësisht nga kompleksiteti i tyre, duke filluar nga rregullimet e vogla te kodit deri te kontrollet e sigurisë dhe zgjerimi i mëtejshëm i aplikacionit.

Shërbimet e mirëmbajtjes për aplikacionet e softuerit kategorizohen në 3 nivele:

Monitorimi i sjelljes së përdoruesit dhe rregullimi i problemeve standarde të kodit.
Administrimi i serverit, mbështetja e mjedisit IT, monitorimi i sistemit proaktiv, etj.
Rregullimi i problemeve të komplikuara te kodit, optimizimi i kodit, përmirësimi i funksionalitetit të ri, etj.

MIRËMBAJTJE APLIKACIONESH

Konsulencë

Ne ju ndihmojmë të zgjidhni planin e duhur te hostimit, shkallëzimin në infrastrukturë, kështu që të keni përvojën më të mirë që mund të keni patur ndonjëherë.

Implementim

Ne ju ndihmojmë të instaloni mjedisin, të krijoni procesin e monitorimit dhe të zbatoni aplikacionin.

Siguri

Auditimi i Sigurisë, menaxhimi i serverit, backup-i i aplikacionit, azhurnimi i sistemit operativ, kontrolli i licencës, shpejtësia e reagimit ndaj incidenteve, ringjallja e sistemit.

Suport

Ne ofrojmë një mbështetje të shkëlqyeshme dhe të vazhdueshme në lidhje me gjithçka siç janë: Migrimi në një host të ri, Optimizimi i sistemeve të IT etj

AUDITIM & MONITORIM

Ne ofrojmë monitorim 24/7 të aplikacioneve, pajisjeve dhe performancës suaj, për të siguruar që sistemet tuaja janë duke funksionuar.

Ekipi i suportit njoftohet automatikisht nëse zbulohet një problem në serverin ose aplikacionin tuaj, nëse kapaciteti i kujtesës ose kapaciteti i procesorit është në maksimumin e tij, etj.

 • Monitorim Aplikacionesh
 • Monitorim Serveri
 • Monitorim Rrjeti
 • Monitorim i logs te përdoruesve
 • Backup dhe Rekuperim

 

ZHVILLIMI

Zgjidhje softuerike për bizneset e vogla, ndërmarrjet dhe institucionet qeveritare. Zhvillimi i personalizuar, ERP, CRM, Sistemet e Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS), E-commerce dhe çdo lloj projekti në lidhje me softuerin.

 

Zhvillim Software

Zhvillimi i softuerit është fokusi ynë kryesor që nga fillimi. Ne jemi vërtet me përvojë dhe planifikojmë të zhvillohemi gjithnjë e më shumë drejt kësaj.

Aplikacion Web

Zhvillimi i uebit është gjithashtu një nga fokuset tona kryesore. Ne jemi vërtet me përvojë në këtë pjesë të zhvillimit, veçanërisht në sistemet e Dorëzimit E-Post dhe Menaxhimit të Taksave.

Web Dizajn

Kjo është ajo që ne bëjmë më shumë këtu. Ne kemi hartuar dhe ndërtuar shumë faqe në internet për kompani të ndryshme. Ne bëjmë ose zhvillim të personalizuar ose faqet e internetit të bazuara në CMS sipas nevojave tuaja.

Sisteme shitjesh online

Ne ju ndihmojmë të ndërtoni uebfaqe ose aplikacione, që mbështesin lloje të ndryshme të mënyrave të pagesës dhe ne jemi vërtet të mirë në integrimin e tyre në uebfaqen apo aplikacionin tuaj.

Karakteristikat kryesore të produkteve tona përfshijnë:

 • Optimizim SEO
 • Pershtatje per të gjithë llojet e pajisjeve
 • Optimizim shpejtesie
 • Suport ekselent
 • Analize Biznesi
 • Praktikat më të mira të arkitekturës softuerike

KONSULENCË

Përmes shërbimeve të konsulencës, ne ju ndihmojmë të përqendroheni në ato që ju duhen vërtet dhe të kombinoni teknologjinë me objektivat tuaja financiare dhe operacionale.

Ne ofrojmë një ndërthurje të teknologjisë së minierave të të dhënave dhe mjeteve analitike që ju ndihmojnë të krijoni dhe transformoni aplikacione, procese dhe operacione në përputhje me nevojat tuaja.

Zhvillim aplikacionesh

Ekspertët tanë ju ofrojnë strategji aplikimi bazuar në zgjedhjet tuaja, të ndërtuara me disponueshmëri të lartë, përdorshmëri dhe siguri.

Transformim dixhital

Përmirësoni efikasitetin tuaj operacional duke dixhitalizuar rrjedhat e punës, si dhe proceset e automatizuara dhe integrimin organizativ.

Shërbime cloud

Jepni biznesit tuaj siguri dhe efikasitet, duke u mbështetur në ekspertizën e ofruar nga Instant.al

Rindertim

Rritni produktivitetin dhe shikueshmërinë e projektit duke u njohur me praktikat më të mira, në bashkëpunim me Instant.al

HOSTIM

Ne ofrojmë plane të shkëlqyera hostimi duke filluar nga 2.99 $ / muaj. Ju mund të zgjidhni planin që është më i përshtatshmi për ju dhe ne mund t’ju ndihmojmë të vendosni për këtë.

Hostim cloud

Rishitës cloud

Komplet i menaxhueshëm

Server i dedikuar