Instant.al

Një kompani lider në Shqipëri me përvojë shumëvjeçare në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Zhvillimit të Softuerit.

Instant zhvillon aplikacione të të gjitha kategorive dhe madhësive. Portofoli ynë i shërbimeve përfshin konsultime në telekomunikacionin dhe rrjetet, integrimin dhe implementimin e sistemeve, zhvillimin e softverit, trajnimin dhe suportin.

Të gjitha planet tona të hostimit në internet janë përshtatur me kujdes. Në krye të veçorive standarde si emrat e domeneve falas, mbështetja teknike 24/7, koha e përdorimit 99.9%, etj., Ne shtojmë zgjidhjet tona të bëra me porosi për ta bërë faqen tuaj të internetit më të shpejtë, më të sigurt dhe të suportuar më mirë se kudo tjetër.

  • Zhvillim i faqes Web.
  • Grafik Dizajn
  • Social Media Marketing
  • Foto & Video
  • Aplikacione Mobile
  • Hostim ne serverat tane.
  • Suport 24/7.
  • Back-up

Suksesi nuk ka të bëjë vetëm me atë që arrin në jetën tuaj. Bëhet fjalë për atë që frymëzoni tek të tjerët.

Instant.al

Pse duhet të punoni me ne

Besueshmëri, shpjetësi dhe siguri

Open Source

Thjeshtësi për përdoruesin

Koherencë

Dizajn i përshtatur per te gjitha pajisjet

Vlera e një ideje qëndron në përdorimin e saj.

– Instant.al –

Disa nga klientët tanë

Vlerësime

Best agency in Tirana with high quality of work, professional staff and very good organised. Keep going

Migerta Lahi – regular customer

Is the best digital agency in town . I have the best experience with this guys. Besides of high level of skill, they are patient and after working together and finished the web application they come back to me again. I highly recommended..

Marjan Vuka – regular customer

One of the best on this field! Professional staff, very good organized company and delivery of projects always on time! Try them and see the results.

Donjaldo Hoxha – regular customer

Best Communication agency in Tirana! High quality services from the best team of professionals..

Donald Zhuku – regular customer