Hyr (+355) 67-6438-399 Webmail Bisedo Live
Na ndiqni
Buletin Informativ

Add to Slack

Zgjidhje per IT

f

Suport IT
dhe Konsulence

Ne ofrojmë suport dhe konsulencë teper te sakte për kompaninë tuaj në lidhje me Teknologjinë e Informacionit.

100%

Suport IT

Rregullimi i gabimeve dhe ngritja e mjedisit IT është pasioni ynë.

100%

Admin Rrjeti

We can help you setup your company network.Ne ju ndihmojme te ngrini rrjetin e kompanise tuaj.

100%

Admin Sistemi

Ne ofrojme sherbim te plote per administrimin e sistemit ne kompanine tuaj.

100%

Konsulence IT

Konsulenca eshte fusha jone e ekspertizes. Na telefononi!

u
j

Help Desk

Zgjidhja e problemeve dhe zgjidhja e çështjeve të përditshme të lidhura me IT

v

Suport Rrjeti

Instalimi dhe zgjidhja e problemeve të rrjetit të kompanisë suaj

h

Suport Serveri

Instalim dhe administrimi i serverave tuaj

j

Konsulence per softuare

Ne mund t'ju ndihmojmë të merrni vendime të drejta sipas nevojave tuaja.

Ne ju ndihmojmë të keni sukses!

j f

Keshilla te vyera

Ne jemi eksperte IT. Mund te na pyesni per cdo gje.

f k

Suport 24/7

Jemi ketu per t'ju ndihmuar. Telefononi tani!

k

Zgjedhja Optimale

Ne jemi me te miret. Shmangni te tjeret dhe kerkoni ndihme vetem nga ne.

a

Zgjidhje te qarta

Ne nuk ju leme kurre ne dyshim. Pastro pergjigjet.

Raporte te detajuara

Ne jemi shumë të organizuar dhe mbajmë gjithmonë shënime për punën tonë dhe të dhënat tuaja. Mbrojtja dhe siguria e të dhënave është objektivi ynë i parë. Ne i tregojmë rezultatet sipas raporteve të hollësishme ditore, mujore, javore ose vjetore. Kjo është ajo që na dallon!

j