Shërbime për Web Design

Ne i përmbushim të gjitha kërkesat tuaja në internet me ndihmën e ekipit tonë të besuar, duke u shërbyer klientëve të panumërt në të gjithë globin

Dizajni fleksibël (Responsive) është një mënyrë për të optimizuar paraqitjen në një mënyrë që I gjithe informacioni I rëndësishëm të paraqitet në një mënyrë optimale të shikimit, me lehtësi leximi dhe lundrimi me një minimum të ndryshimit te madhësisë,

pann-it dhe scroll-it (levizeset e ekranit lart e poshte etj) të çdo lloj pajisjeje apo madhësie ekrani. Në instant Albania ne ofrojmë shërbime të shkëlqyera dizajnesh fleksibël ueb-I (Responsive) duke e bërë faqen e internetit të dobishme dhe lehtësisht të menaxhueshme nga çdo pajisje. Në këtë mënyrë, nuk nevojitet një fazë tjeter të zhvillimit dhe dizajnit, kur në treg hyn nje pajisje e re.

Hapat qe ndiqen!

 • 1. Idea

  Si fillim ju duhet ti keni idete e qarta per ate cfar kerkoni si rezultat.

 • 2. Kontakt

  Kontaktoni stafin tone ne nje nga format qe ne kemi paraqitur ne web apo rrjetet sociale,tel etj…

 • 3. Analiz

  Analizohet situata per te pare sa rezultative do te jete ideja juaj dhe nese ka nevoje per permiresime ne ju dergojme nje email me rekomandimet e stafit!

 • 4. Process Realizimi

  Stafi fillon me realizimin e projektit ne momentin qe ju bini dakord me te gjitha ofertat tona si financiare dhe rekomanduese.

 • 5. Prezantim

  Ne ju prezantojme projektin e perfunduar ne formen e tije te plote dhe presim miratimin tuaj.

Realizuar nga instant.al