Gjatë vitit 2019

20% Ulje Për Çdo Shërbim Web Design

Këtë vit instantagency.al vjen me një strategji marketing për të gjitha shërbimet në Web Design duke ofruar një ulje prej 20%,

Na kontaktoni që të nisim projektin tuaj.

 1. Web Design

 2. WordPress Website
 3. CMS
 4. Web Development

   

Kontaktoni

Gjatë vitit 2019

40% Ulje për Klientët Online Marketing

Kompania jonë ka një sërë biznesesh për menaxhimin e Online Marketing por në kuadër të zgjerimit në këtë fushë si nga ana profesionale inovative dhe zgjerimit të stafit kemi vendosur të ofrojmë 40% ulje për çdo biznes të ri që na beson ne gjatë vitit 2019.
Ju faleminderit!

 • Online Marketing

 • Digital Branding
 • E-mail Marketing
 • Social Media

   

Perfito nga Oferta!

Sillni një shok dhe përfitoni të dy

50% Zbritje  IT Solutins & Hosting

Sillni një shok apo partner në kompaninë tonë dhe ne ju ofrojmë një ulje prej 50% në shërbimin:

 1. IT Solutins & Hosting

 2. Linux & Windows
 3. Security
 4. Management Information System

   

Kontakto!