Hyr (+355) 67-6438-399 Webmail Bisedo Live
Na ndiqni
Buletin Informativ

Add to Slack

Softuere

Softuere te dedikuar

Ne ndihmojme klientet tane te transformojne idete e tyre ne zgjidhje inovative. Qofte nje ide “start-up”, nje aplikacion i lidhur me nje domain specifik apo nje sistem menaxhimi korporatash, Instant.al Software House nderton software te dedikuar nga fillimi, te cilet pershtaten me ambjentet ekzistuese te kompanive.

Proces Zhvillimi Perfekt

Instant.al Software House eshte me pervoje ne zhvillimin e software per ndermarrje, ne hartimin dhe zhvillimin e software-ve ne web, ERP, CRM, HRM etj per fusha dhe industri te ndryshme. Ne ju ofrojme nje qasje universale ne instalim, suport dhe perditesime duke siguruar zgjidhjet me te mira te software per nje ndermarrje. Produktet e krijuara nga Instant.al Software House do t’ju ndihmojne per te optimizuar punen, zgjidhur problemet organizative dhe permbushur nevojat e cdo lloj kompanie.

d

Praktikat me te mira

a

Testim i automatizuar

c

Updatim i vazhdueshem

a

DevOps dhe Automatizim

Teknologjia

Instant.al Software House perdor nje set mjetesh, gjuhesh programimi, framework-esh dhe librarish per te ndertuar projekte te cfaredolloj madhesie dhe kompleksiteti.

Analiza paraprake

Ne fazen fillestare te projektit ne bejme nje analize te qellimeve te projektit, shtrirjes kohore dhe kerkesave te klientit, per te pergatitur me pas nje dokumentacion te plote dhe nje plan projekti. Gjithashtu, para fillimit te punes ofrojme edhe nje konsultim ne lidhje me teknologjine qe i pershtatet me teper sistemit si dhe ndertojme nje arkitekture te miremenduar.

Zhvillimi i sistemit

Ekipi ynë i dedikuar ofron një arkitekturë të detajuar të softuerit që ju nevojitet, në mënyrë që të jetë zgjidhja më e mirë.

Implementimi dhe suporti

Per te garantuar nje pune te qendrueshme dhe cilesi qe zgjat, pas implementimit te nje projekti, ne ofrojme edhe sherbime mirembajtjeje dhe suporti. Ato perfshijne 3 nivele suporti: upgrade dhe permiresime te aplikacionit, monitorim performance dhe auditim sigurie si dhe megrim te serverit apo sistemit operativ.

Aplikacione web

Ekipi yne i projekteve meson nevojat e biznesit tuaj per t’ju ndihmuar te minimizoni risqet lidhur me tregun dhe teknologjine, pergjate te gjithe ciklit te zhvillimit te produktit tuaj.

Zhvillime frontend

Ne pervetesojme kerkesat tuaja dhe ndertojme nje produkt me cilesi maksimale te nderfaqes, per te krijuar pershtatje dhe kenaqesi te menjehershme te perdoruesit me produktin. Ne ofrojme: • Nje nderfaqe te kuruar deri ne detaj, te pershtatur sipas kerkesave tuaja • Nderfaqe konsistente ne te gjithe aplikacionin • Animacione mbreselenese dhe efekte qe nuk cenojne performancen

Zhvillime backend

Arkitektet e kompanise sone sebashku me inxhiniere profesioniste do te ndertojne dizajnin dhe themelet e sistemit tuaj me disponueshmeri dhe cilesi maksimale. Ekipi yne ju siguron: • Nje arkitekture solide qe lejon rritjen e metejshme te sistemit • Fleksibilitet per t’u integruar me sisteme te tjera dhe me sherbime te paleve te treta • Struktura te dhenash te avancuara • Funksionalitete sigurie per te mbrojtur perdoruesit, proceset dhe te dhenat tuaja

Software Testing

Cdo projekt qe lidhet me zhvillimin e software-ve perfshin si pjese integrale te tij edhe testimin. Para implementimit te sistemit tuaj, ai kalon ne nje process testimi teresor, per te siguruar qe sistemi funksionon ne menyren e pritur dhe ofron cilesi te vazhdueshme. Testim funksionalitetesh Testim te performances Testim sigurie Testim te perdorueshmerise Testim te kompatibilitetit

Aplikacione Mobile

Aplikacionet mobile jane komponente thelbesor per cdo biznes sot. Qe nga punonjesit deri te klientet, aplikacionet mobile ju mundesojne njerezve te qendrojne te bashkuar dhe produktive ne menyre te vazhdueshme. Ne Instant.al Software House, ne zhvillojme aplikacione per iPhone, iPad, Android dhe Windows. Aplikacionet tona karakterizohen nga dizajne profesionale te krijuara me seriozitet maksimal dhe nga nje performance e pakrahasueshme. Ekipi yne i programimit: Nderton nje eksperience perdoruesi te optimizuar, si nga ana software dhe hardware Krijon pika integrimi qe lidhin te dhenat tuaja me aplikacionet tuaja Miremban aplikacionet tuaja, duke shtuar funksionalitete dhe realizuar permiresimet e nevojshme Ne jemi zgjidhja e duhur nese: Deshironi te dini se si mund t’i ndihmoni punonjesit tuaj ne menyren me te mire dhe cfare sistemesh operimi mobile duhet te perdorni per aplikacionet tuaja. Nuk jeni te sigurte se si te menaxhoni te dhenat, sigurine dhe aksesin e punonjesve nepermjet aplikacioneve ne iTunes, Play Store apo App Store Keni nevoje per nje orientim me te mire mbi faktin se si aplikacionet mobile do te pershtaten dhe integrohen me teknologjite tuaja ekzistuese ne nje periudhe afatgjate.