Plane të ndryshme hostimi sipas nevojave tuaja.

Hosti është nje nga elementët bazik i cili shërben në platformat e webit, pra përpara se të mendoni për krijimin e një shërbimi online ju duhet të gjeni shërbime hostimi të cilët kanë eficenc të lartë në krahasim me tregun. Ne i mbulojmë të gjitha shërbimet e hostimit duke suportuar cdo protokoll të platformës web. Krijojmë konfigurime të cilat i përshtaten aktivitetit tuaj në menyrë qe ju të paguani vetëm sherbimin që deshironi. Instant.al në bashkëpunim me inHost.al ju sjellë planet e hostimit që ju duhen.

Ne ofrojmë plane të ndryshme hostimi në përputhje me buxhetin dhe nevojat tuaja.
Të gjitha planet tona të hostimit janë përshtatur me kujdes. Në krye të veçorive standarde si emrat e domaineve falas, mbështetja teknike 24/7, koha e përdorimit 99.9%, etj., Ne shtojmë zgjidhjet tona të bëra me porosi për ta bërë faqen tuaj të internetit më të shpejtë, më të sigurt dhe të suportuar më mirë se kudo tjetër.

 

Duke filluar nga $2.99/mo

Askush nuk eshte me i mirë se ne!

Zgjidhni planin qe ju përshtatet tani!