Shërbimet që ne ofrojmë:

-Web Design & Ecommerce Solutions
-Online Marketing & IT Solution
-Mobile APP & ERP & CRM

Na Kontakto tani
vendos

Ne ofrojmë zgjidhje për pothuajse të gjitha industritë duke përfshirë arsimin, qeverisjen, teknologjinë informative (IT), komunikimin, shitjen me pakicë, financat, shëndetin, argëtimin, mobilimin, ndërtimin, turizmin etj…

 

 • Zgjidhje teknike
 • mbi 5 vite eksperiencë
 • mbi 80 projekte të suksesshme
 • Kretivitet dhe inovacion
 • Përgjegjesi të plotë
 • Të vëmendshëm ndaj detajeve

instant

OFROJMË ZGJIDHJE
 • null

  1. Web Design

  Me ne ju krijoni dizajne web-i fleksibël (responsive) të cilat mundësojnë që faqet e web-it dhe aplikacionet të mund të ridimensionojnë dhe të përshtasin përmbajtjen e tyre sipas madhësisë së ekranit të pajisjes.

 • null

  2. Ecommerce Solutions

  instantagency.al ofron zgjidhje për shërbimet e tregtisë elektronike nëpërmjet platformave të ndryshme që ne përdorim si PrestaShop / Magento / WooCommerce / Custom CMS

 • null

  3. Online Marketing

  Ne përdorim kanale të ndryshme të mediave sociale duke ju mundësuar klientëve të lidhen me klientë të rinj dhe të ndërtojmë besnikërinë me bazën tuaj aktuale dhe të ardhshme të klientitëve.

 • null

  4. IT Solution

  Ne ju ofrojmë zgjidhje IT nga me te ndryshmet duke e bere natyren e biznesit tuaj gjithnjë e më shumë konkuruese në treg.

 • null

  5. Mobile APP

  Ne bëjmë të mundur krijimin e aplikacioneve celularë,të cilat lejojnë që përdoruesit tanë të nxjerrin saktësisht në pah idetë e inovacionit në mënyrë që sipërmarrjet e tyre të jenë qartësisht të dallueshme.

 • null

  6. ERP & CRM

  Zhvilluesit tanë sigurojnë që teknologjia është në përputhje me objektivat e biznesit tuaj pavarësisht nga madhësia dhe natyra e organizatës suaj.

INSTANT

Web Design

- Web Design -

Web Design

WordPress Website
CMS
Web Development

Mobile APP

- Mobile APP -

Mobile APP

Native APP IOS
Native APP Android
Cross-Platform

Ecommerce

- Ecommerce Solutions -

Ecommerce Solutions

PrestaShop
Magento
WooCommerce
Custom CMS

Online Marketing

- Online Marketing -

Online Marketing

Digital Branding
E-mail Marketing
Social Media

ERP & CRM

- ERP & CRM -

ERP&CRM

Financial Software
Software for sale and purchase
Software CRM
Human resource management
Information Menagement System

Nëse keni një projekt ambicioz dhe dëshironi që ti jepni rëndësine e duhur cdo detaji na kontaktoni. Ne jemi këtu per tju ofruar më të mirën e mundshme!

Le të diskutojmë rreth projektit tuaj!

+355 67 201 0861

+35569 85 00 656

Na kontakto

instant

PROJEKTE TË REALIZUARA

Stafi Ynë përbëhet nga zhvillues me një histori te demonstruar të punës së tyre në industrinë e softuerëve.Ata janë te specializuar,mjaft etikë në punën e tyre dhe profesionistë të fortë inxhinierik

Online Marketing

Çmimet për paketa!

Basic

Nice & Quick

Extended

Big & Bold

instantagency.al

Mund të na kontaktoni për çdo pyetje!

Mund të na shkruani këtu për çdo projekt që ju keni.Stafi jonë do tju përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur. Ju Faleminderit!

Rruga Pjetër Bogdani Tirana,Albania

+355 67 201 0861

instant.al

Kontakt

Send message