Website si dhe mobile APP Politiko.al eshte ndertuar nga stafi  instant.al Digital Agency

Politiko.al është një media e re online, e themeluar nga gazetari Alfred Lela në mars 2017. Synimi i Politiko është informimi në kohë reale i ngjarjeve të fundit politike, por edhe zhvillimeve të tjera, si kronikë e zezë, showbiz, sport, etj.
Moto e Politiko është: Lajmet janë të vjetra, e re është çfarë fshihet pas tyre. Ne hulumtojmë përtej lajmit për të shpalosur për lexuesit pamje të reja dhe të pathëna. Ne e dimë se lajmet politike nuk janë aksidente, me përjashtime të rralla, ato janë synime, taktika apo strategji të aktorëve të politikës.
Ne i japim rëndësi ‘historisë së një lajmi’, dhe e interpretojmë atë, si nëpërmjet hulumtimeve gazetareske, ashtu edhe me anë të editorialeve, opinioneve apo komenteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment