Mobile APP kohajone
Krijuar nga stafi @instantagency.al
Gazeta “Koha Jonë” është e para gazetë e pavarur shqiptare. Ajo është themeluar nga gazetari Nikoll Lesi, me datën 11 maj 1991.
“Koha Jone” lindi në qytetin e Lezhës si gazetë lokale, por brenda dy viteve u bë gazeta më e madhe shqiptare, ku arriti kulmin me 88 mijë kopje të shitura në ditë në vitet 1996-1997. Natën e 2 marsit 1997 redaksia e gazetës u dogj nga SHIK-u dhe segmentet e pushtetit të kohës, çka vetëm pas 20 viteve (viti 2017) Gjykata e Lartë vendosi se faji ishte i pushtetit në djegien e redaksisë së gazetës më të madhe shqiptare.
“Koha Jone” njihet publikisht si gazeta nga e cila dolën mbi 80 përqind e drejtuesve, analistëve, gazetarëve e moderatorëve të sotëm në mediat shqiptare.
#instaandroid#smartphone#samsung#instandroid#phone#instadroid#androidinstagram#androidography#jellybean#instagood#androidnesia#android#samsunggalaxys2#samsunggalaxy#ics#droid#androidcommunity#mobile#googleandroid#teamandroid#google#androidonly#teamdroid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment