Website si dhe mobile APP Gazeta “Koha Jonë” eshte ndertuar nga stafi  instant.al Digital Agency

Gazeta “Koha Jonë” është e para gazetë e pavarur shqiptare. Ajo është themeluar nga gazetari Nikoll Lesi, me datën 11 maj 1991.
“Koha Jone” lindi në qytetin e Lezhës si gazetë lokale, por brenda dy viteve u bë gazeta më e madhe shqiptare, ku arriti kulmin me 88 mijë kopje të shitura në ditë në vitet 1996-1997. Natën e 2 marsit 1997 redaksia e gazetës u dogj nga SHIK-u dhe segmentet e pushtetit të kohës, çka vetëm pas 20 viteve (viti 2017) Gjykata e Lartë vendosi se faji ishte i pushtetit në djegien e redaksisë së gazetës më të madhe shqiptare.
“Koha Jone” njihet publikisht si gazeta nga e cila dolën mbi 80 përqind e drejtuesve, analistëve, gazetarëve e moderatorëve të sotëm në mediat shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment