Website Boldnews.al eshte ndertuar nga stafi  instant.al Digital Agency

Boldnews.al mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë bashkëpunojmë me gazetarët më të mirë në tregun mediatik. Synimi i Boldnews.al, i cili po rritet me hapa të shpejtë, është krijimi i një dimensioni ndryshe të mediave online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment