MOBILE APP

You are here:
Native APP IOS
48425124_519850515187449_2979278543898279936_n

Zhvillimit të Aplikacioneve Celulare per Sipërmarrjet

Zhvillimi i aplikacionit celular Beshkohore për bizneset.

Për të fuqizuar ndërmarrjet e sotme moderne, në instant ofrojnë zhvillimin e aplikacioneve celulare me porosi per bizneset dhe sipermarrjet, të cilat ofrojnë potencial më të mirë dhe e bëjnë mjedisin e biznesit më transparent, inteligjent, komunikues dhe ndihmues gjatë volumit të përditshëm të punës për perdoruesit . Me qasjen tonë inovative dhe të orientuar drejt biznesit, ne funksionojmë si një shoqërues për sipërmarrësit që të lulëzojnë dhe të arrijnë perspektiva shumë më të mëdha të biznesit te tyre .

Mobile App

Ripërcaktim i Qëllimit të Aplikacioneve

Zgjerimi i aplikacioneve celulare për të kenaqur kerkesat në rritje te epokes së biznesit bashkëkohor.

Development - 4+ years
Design - 3+ years
Marketing - 4+ years
WebDesign - 5+ years
Dizajne krijuese

Ne përdorim dizajne të zbukuruara, interaktive, të pershtatshme dhe të pëlqyeshme që janë unike dhe tërheqëse në mënyrë që të mbajmë audiencën e synuar te lidhur mbas nesh dhe të angazhuar.

  • Dizajne krijuese
  • Lundrim Vetë-intuitiv
  •  Përvoja e përdoruesit për të gjithë (UX)
  • Mbështetje e fortë ( Finalizim i sigurte i procesit)
  • Elemente interaktive
  • Ndërveprimi dhe komunikimi Modern i Përdoruesit
Ripërcaktim i Qëllimit të Aplikacioneve

Dizajne krijuese

Ne përdorim dizajne të zbukuruara, interaktive, të pershtatshme dhe të pëlqyeshme që janë unike dhe tërheqëse në mënyrë që të mbajmë audiencën e synuar te lidhur mbas nesh dhe të angazhuar.

Mbështetje e fortë ( Finalizim i sigurte i procesit)

Siguroni të dhënat tuaja me strukturat tona të forta mbështetëse. Ne zhvillojmë aplikacione celulare me mekanizëm sigurie të filtruar në mënyrë që t’ju lejojmë të qeverisni vetë të dhënat tuaja, të përdorni mënyrën tuaj.

Lundrim Vetë-intuitiv

Ne projektojmë lundrime vetë- intuitive dhe shumë miqësore per perdoruesin, për një përvojë më të thellë përdorimi qe ka te beje me plotesimin e komandave te ndryshme për veprim.(sinjale qe jep vete faqja, si: sign up, apo buy now etj)

Elemente interaktive

Ne projektojmë elemente kreativ, inovativ dhe shumë tërheqës duke marre parasysh gjithë standardet të projektimit pa bërë asnjë kompromis.

Mobile APP te ndertuara nga instant!

Koha Jone

48425124_519850515187449_2979278543898279936_n

Politiko.al

46384291_939716509553273_895153464952498603_n

Android/IOS

gg
visa
maestro
paypal