instant Agency

ERP & CRM
You are here:

Shërbime & Zgjidhje të Zhvillimeve të Softuerëve ERP

Sistemet e Planifikimit të Burimeve të Sipërmarrjeve janë sisteme softuerësh që kanë rezultuar te jene nje ndihmë e madhe në planifikimin e operacioneve, administrimin dhe optimizimin e proceseve të brendshme të biznesit, duke përfshirë prodhimin, zinxhirin e furnizimit, financat, menaxhimin e marrëdhënieve me klientët, burimet njerëzore si dhe menaxhimin e magazinës.

Shërbimet e Zhvillimit të Software-it të Personalizuar CRM.

Përmes zgjidhjeve tona dinamike CRM, ne ju ofrojmë module të personalizuara dhe inkorporojmë marrëveshjen tuaj CRM me aplikacione të palëve të treta për të siguruar sinkronizimin e IT-së brenda aplikacioneve të ndryshme.

  • Financial Software
  • Software for sale and purchase
  • Software CRM
  • Human resource management
  • Information Menagement System

Eksperienca

Development - 5 years
Design - 8 years
ERP - 3+ years
CRM - 5 years
Marketing - 3+ years

ERP & CRM

Aplikacionet e Personalizuara

crm_and_operational_data-01
Screen-Shot-2016-02-05-at-12.39.39
erp-crm-integration
apache2-ubuntu-default-page-it-works_1-1
crm-erp-networking
Alphabet-Soup-Oh-My-What-You-Really-Need-to-Know-About-ERP-vs-CRM-Tile

MANAXHIMI I KAPITALIT NJERËZOR (HCM)- ERP

Zgjidhje ERP & CRM sipas kërkesës

ZGJIDHJE E MENAXHIMIT TE SHITJEVE-ERP

Tani menaxhimi i ekipit tuaj të shitjeve është shumë më i lehtë, duke implementuar në mënyrë të përsosur sisteme ERP të fuqishme dhe te orientuara drejt objektivave, që zhvillohen nga profesionistët tanë të aftë dhe me përvojë këtu në instant.

SHËRBIMET E INTEGRIMIT TË CRM-së

CRM shërben për Menaxhimin e Marrëdhënieve me Klientin, i cili është ndër shërbimet kryesore ose procesi i integrimit të sipërmarrjes dhe në instant ne kemi përceptim të veçantë dhe aftësi për këtë lloj shërbimesh.

MENAXHIMI I MARREDHËNIES ME KLIENTET-ERP

Konsumatorët janë prioriteti më i madh për çdo biznes, pasi biznesi gjeneron të ardhurat prej tyre. Në instant ne lejojmë zhvillimin e platformave të përsosura ERP për të ofruar nivele më të mira shërbimi për klientët.

Bibendum placerat turpis

Planifikimi i duhur është gjëja më e rëndësishme për implementimin e CRM- së, sëbashku me procesin e zhvillimit hap pas hapi dhe shërbimet e mirëmbajtjes. Në instant ne kemi ekspertizë në ofrimin e shërbimeve të implementimit të CRM-së me saktësi të lartë.