ZGJIDHJET ECOMMERCE

PLATFORMA E-COMMERCE

Realizim E-Commerce ► Magento Store ► Open Cart ► Object Oriented Language Faqe Interneti e personalizuar, me emrin e biznesit tuaj, ku mund të shisni produktet online, në mënyrë të kategorizuar dhe me përshkrime të detajuara. Platformë tërësisht funksionale, e cila ka të implementuar sistemin e menaxhimit, bëhet e mundur lidhja e sistemit me POS-in e bankës dhe përdoren çertifikata sigurie njësoj si bankat.

 

Nese keni nje ide brilante per biznes

Sot Bota digitale ka mare nje vemendje te tejskajshme dhe ku tjeter mund te jet e suksesshme ideja juaj pervecse online

Na kontaktoni tani Na tregoni per iden tuaj dhe ne ju ndertojme Ecommerce per biznesin tuaj sipas desires tuaj…