REALIZIM SOFTWARE

Realizojmë Software në gjuhët e programimit: ►Java ►PHP ►Angular JS ►ROR ►CakePHP ►Zend ►Yii ►Laravel ►Codeigniter ►Node JS ►ASP.Net ►HTML 5 Përvoja Jonë e Madhe në Zhvillimin e Programeve për Biznese të Vogla, të Mesme e të Mëdha na Lejon të Japim Zgjidhje të Ndryshme për të Garantuar Menaxhimin e Proçeseve të Biznesit Tuaj në…

Read more

APLIKACIONE MOBILE

Zhvillojmë Aplikacione: ► iOS ► Android ► Windows ► Linux ► Hybrid.Ne krijojmë aplikacione celulare tërësisht funksionale, të cilat lejojnë që përdoruesit tanë të nxjerrin saktësisht në pah idetë e inovacionit në mënyrë që sipërmarrjet e tyre të jenë qartësisht të dallueshme.Ne ndërtojmë aplikacione celularë të detajuara dhe të përkushtuara sipas kërkesave të biznesit që…

Read more

Realizim E-Commerce

Realizim E-Commerce ► Magento Store ► Open Cart ► Object Oriented Language Faqe Interneti e personalizuar, me emrin e biznesit tuaj, ku mund të shisni produktet online, në mënyrë të kategorizuar dhe me përshkrime të detajuara. Platformë tërësisht funksionale, e cila ka të implementuar sistemin e menaxhimit, bëhet e mundur lidhja e sistemit me POS-in…

Read more

FAQE INTERNETI

Skuadra jonë e Zhvilluesve shumë të aftë na mundëson që të ofrojmë shërbime zhvillimi Web shumë Kreativë dhe të orientuara drejt rezultatit, për t’u shërbyer bizneseve tuaja. Zhvillimi i faqes së internetit, shumë e personalizuar dhe e pasur me informacione, për ti dhënë biznesit tuaj një avantazh konkurues duke e bërë atë që të pozicionohet…

Read more

MARKETING DIXHITAL

Realizim i fushatave të suksesshme për promovimin e biznesit tuaj duke përdorur të gjitha kanalet e marketingut: ►Fushata në rrjetet sociale (Facebook, Instagram, LinkedIn…) ►Fushata në Google AdWords ►Fushata me E-Mail ►Fushata me SMS ►Fushata Whatsapp/Viber ►TeleMarketing L

Read more